Toten Transport Oy

Toten Transport Oy on Norjalaisen Toten Transport AS:n tytäryhtiö Suomessa. Toten Transport AS Norge perustettiin vuonna 1975 ja Suomen tytäryhtiö Toten Transport Oy vuonna 2012. Konsernilla on tytäryhtiöt myös Ruotsissa, Tanskassa ja kaikissa Baltian maissa emoyhtiön ostettua Nordcarrier AS:n. Käytössämme on n. 400 autoa, jotka suorittavat kuljetustoimeksiantoja ympäri Eurooppaa.

Tarjoamme  aina henkilökohtaista palvelua ammattitaitoiselta henkilökunnalta. Päivittäiset lähdöt Baltian maihin ja Pohjoismaihin takaavat nopeat toimitukset. Sinä asiakkaana saat parhaan mahdollisen palvelun kilpailukykyisin hinnoin. Norjassa,Suomessa ja Baltian maissa voimme tarjota myös varastointitilaa. 

 

 

Yhteystiedot

Toten Transport Oy

Storgårdsgatan 3

FI-68800 Kolppi

Keskus : +358-6-7819900                Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.                               VAT: FI24713347

GPS: Kordinaatit                     63.628231 22.869167

GPS osoite :  

Keskustie 1

68800 KOLPPI

 

 Ajankohtaista

 

 

 


 

Kotimaan kuljetukset

etusivu1

Olemme toimineet laatutoimittajana jo vuodesta 1975. Meillä on laaja pätevyys ja pitkä kokemus ja monet meidän asiakkaista ovat olleet mukana alkuajoilta tähän päivään saakka.

Meillä on Nnoin 400 autoa jotka ajavat Norjassa, Pohjoismaissa ja mantereella, Toten Transport AS:n tunnetuissa väreissä. Kotimaan kuljetukset Suomessa, noudot ja jakelut hoitaa kumppanimme Fennoroad, Norjassa Toten Transport AS ja baltiassa Nordcarrier.

Ulkomaan kuljetukset

etusivu2

Päivittäiset lähdöt pohjoismaihin sekä  Viroon, Latviaan ja Liettuaan takaavat nopeat toimitukset määränpäihin.

Meillä on tarpeeksi resursseja jotta pystymme ottamaan suurimmat ja vaativammat tehtävät vastaan. Meillä on myös Norjan ulkopuolella omat agentit jotka edustavat meitä useimmissa Euroopan maissa. Tarjoamme sekä maa- että merikuljetuksia ympäri maailmaa ja meillä on käytettävissä kaksi laivaa erikoiskuljetuksia varten Norjassa ja Pohjois-Euroopassa

Huolintapalvelut

etusivu3

Kaikissa Norjan konttoreissa on omat huolinta osastot jotka hoitavat kaikenlaisen tullaustoiminnan EU rajojen ylimenevissä kuljetuksissa.